Αποστειρωτής Κινητών Τηλεφώνων!

Πολλοί θα αναρωτιέστε αν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν αποστειρωτής κινητών τηλεφώνων! Η απάντηση είναι οτι ναι, υπάρχει!
Έρευνες έδειξαν οτι το κινητό μας τηλέφωνο έχει περισσότερα μικρόβια απο… όσο και να σας φαίνεται περίεργο… απο το καπάκι της τουαλέτας! Τα μικρόβια αυτά βρίσκονται στην αγαπημένη μας συσκευή είτε απο αρρώστια που περάσαμε, είτε απο τις επιφάνειες που το ακουμπάμε είτε απο τις θήκες που τα τοποθετούμε! Όσο συχνά και να το καθαρίζουμε με πανάκια και με σπρέι καθαρισμού, τα μικρόβια παραμένουν εκεί, και ας μην φαίνονται με το μάτι βρομιές!

Στηριζόμενοι σε αυτή την μελέτη, ορισμένες εταιρείες κατασκεύασαν αποστειρωτή κινητών τηλεφώνων! Η νοοτροπία του αποστειρωτή κινητών τηλεφώνων είναι να καταστρέφει τα μικρόβια που βρίσκονται στην συσκευή μας, “ψήνοντάς” τα με λάμπες UV για 10 λεπτά. Οι αποστειρωτές κινητών τηλεφώνων, είναι σαν μικρή κασετίνα, οπου τοποθετούμε μέσα την συσκευή μας και πατάμε το κουμπάκι και σε 10 λεπτά έχουμε μια μικροβιο-καθαρή συσκευή!!
Μάλιστα, πολλοί κατασκευαστές αποστειρωτών κινητών τηλεφώνων, έχουν συμπεριλάβει στην συσκευή παροχή ρεύματος, ωστε να φορτίζεται παράλληλα η συσκευή ενώ βρίσκεται μέσα στον αποστειρωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως λειτουργεί ο αποστειρωτής κινητών τηλεφώνων, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο!

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η υγεία του τηλεφώνου σας, επισκεφτείτε ενα απο τα καταστήματά μας για δωρεάν έλεγχο 24 σημείων!

Διαβάστε Ακόμη: