Νεα αναβαθμισμένα MacBook Pro από την Apple.

Σε αναβάθμιση των υπολογιστών MacBook Pro πρόκειται να προχωρήσει η Apple σύμφωνα με πηγές του Bloomberg. Η αναβάθμιση θα είναι στους επεξεργαστές, όπου θα χρησιμοποιηθούν οι Intel Core (Kaby Lake) 7ης γενιάς. Εξωτερικά οι υπολογιστές θα παραμείνουν όπως είναι και δεν θα υπάρχει καμια αλλαγή στην αισθητική τους. Το MacBook 12 ιντσών θα εφοδιαστεί με ταχύτερα chips (ενδεχομένως με Y-Series Core i5 ή Core i7).mbp_2016_lifestyle10_thumb800

Επίσης, μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η Apple θα δώσει βάση στην αναβάθμιση του MacBook Air. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο η εταιρεία με έδρα το Cupertino είχε σκοπό να αποσύρει από την αγορά. Η αναβάθμιση του MacBook Air αφορά το μοντέλο με τις 13 ίντσες, και θα είναι κυρίως στον επεξεργαστή του.

Η ανανέωση της γκάμας της θα αποτελέσει απάντηση στις φήμες που ήθελαν την Apple να έχει βάλει την ανάπτυξη των υπολογιστών Mac σε δεύτερη μοίρα. Αν και ενδεχομένως όσα θα δούμε στο συνέδριο WWDC δεν θα είναι κάτι περισσότερο από μία απλή αύξηση στην επεξεργαστική ισχύ, η κίνηση της Apple δείχνει την δέσμευση της στα συγκεκριμένα προϊόντα, αναγνωρίζοντας επίσης τα παράπονα των χρηστών ότι το MacBook 12-inch δεν καλύπτει τις σημερινές ανάγκες των χρηστών όπως τις κάλυπτε ο προκάτοχός του για παράδειγμα.

new-macbook-2016thumb

Διαβάστε Ακόμη: