Πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τα iPhone 8 και iPhone X και σε τι τιμη;

Στα καταστήματά Buzz Mobile θα βρείτε το πιο αξιόπιστο και γρήγορο service iPhone στην αγορά!

Στις 12/09/2017 έγινε η παρουσίαση του νέου iPhone. rtx3fx9m-0Ύστερα απο 10 χρόνια απο την πρώτη εμφάνιση του iPhone, οπου πέτυχε την επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία, μέχρι και πέρσι, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν οτι η πορεία της εταιρείας είναι φθίνουσα και οτι δεν δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα, παρα ανακατασκεύαζαν κινητά με ίδια χαρακτηριστικά. Όλα αυτά μέχρι και την στιγμή που στην οθόνη πίσω απο τον Τιμ Κούκ, εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα του iPhone X. Το iPhone X είναι το κινητό που ανυπομονούσαν να δουν οι “πιστοί” της εταιρείας.

Αξίζουν να σημειωθούν μερικά απο τα χαρακτηριστικά της νεας ναυαρχίδας της Apple. Η οθόνη του iPhone, ακολουθώντας την τάση της εποχής, είναι με μηδενικά περιθώρια (bezel-less screen) 5,8 ιντσών OLED με ανάλυση 243×1135 (ή όπως την λέει η Apple, Super Retina), και πυκνότητα pixel 458ppi. Το κεντρικό κουμπί, σήμα κατατεθέν για τα iPhone, καταργήθηκε για χάρη της edge to edge οθόνης και το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου δεν γίνεται πλέων με fingerprint scanner αλλά με σύστημα αναγνώρισης προσώπου (FACE ID). Η τεχνολογία Face ID χρησιμοποιείται επίσης για να πληρώνει ο ιδιοκτήτης με ασφάλεια απο το ηλεκτρονικό του πορτοφόλι (Apple Pay). Απο άποψη φωτογραφιών, το iPhone X είναι εξοπλισμένο με διπλή οπίσθια κάμερα 12MP οι οποίες διαθέτουν optical image stabilization και πολλές άλλες λειτουργίες, και μπροστά κάμερα 7MP με δυνατότητα λήψης πορτραίτου και επεξεργασίας των φωτογραφιών για καλύτερες Selfies. Για την σωστή λειτουργία όλων των παραπάνω φροντίζει ο εξελιγμένος επεξεργαστής Apple A11 Bionic ο οποίος υπάρχει και στο iPhone 8 και iPhone 8 plus.apple-iphone-x-features

Στα νεα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, προστίθεται και η δημιουργία Animoji το οποίο είναι emojis που υιοθετούν εκφράσεις του προσώπου του χρήστη. Επίσης υποστηρίζεται και η τεχνολογία AR (Augmented reality) στις εφαρμογές.

cupertino-launch-schiller-shows-iphone-event-during_b1dbe294-97f7-11e7-baba-4acd69b87684

Τέλος στης καινοτόμες εφαρμογές του iPhone X προστίθεται και η ασύρματη φόρτιση της συσκευής και μάλιστα με φορτιστή που τον ονομάζει η εταιρεία Air Power και δίνει την δυνατότητα στην ασύρματη φόρτιση πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα.

Όλες αυτά τα νεα χαρακτηριστικά μπορούν να γίνουν δικά σας, με το iPhone X και τιμή (όπως ανακοίνωσε η Apple) θα είναι για το 64gb 1149€ και για το 256gb 1319€. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 27 Οκτωβρίου και η διάθεση της νέας συσκευής θα είναι απο τις 9 Νοεμβρίου

Όσο για τα νέα iPhone 8 και 8 Plus αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζουν το iPhone 8 64GB 799 ευρώ και το 256GB 969 ευρώ ενώ το iPhone 8 Plus με χωρητικότητα 64GB 909 ευρώ ενώ με 256GB 1.079 ευρώ. Στις ΗΠΑ και σε αγορές όπως Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία οι παραγγελίες ξεκινούν Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και η διάθεση από 22 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε πως το iPhone 8 κυκλοφορεί στα χρώματα space gray, ασημί και χρυσό.

iphone_8_roundup_header

Δείτε και το βιντεο με την επίσημη παρουσίαση του iPhone X απο την Apple

Διαβάστε Ακόμη: